Sen sist.

Tänker inte ens försöka förklara varför det inte blivit några nya inlägg eller varför allt är understruket i alla gamla inlägg...
Jag vet helt enkelt inte, och orkar inte lägga någon större energi på det heller.

Men sen sist då ja...

Ja, Grabben är nu blöjfri. Det gick väldigt enkelt, med undantag från ett par månaders vägran i samband med ny avdelning på dagis. Men vi stressade inte på honom och plötsligt en dag var det inga problem längre.
Gullunge.

Trollet ska bli storebror också.

Ja herregud. 
Till sommaren blir vi fyra i familjen.

Det är ju helt vansinnigt.

För 5 år sedan for jag och Christian runt på festivaler, fotbolls-VM hit och EM dit med Camp Sweden, och levde loppan rent allmänt.

Nu sitter vi med hus i en liten by på vischan och har andra barnet på väg...
Så rätt.

Lillfisen tog ganska god tid på sig att flytta in, men med facit i hand kom hen helt rätt.
Det har varit ett tufft år med Charlie, mycket trots och hävdande men det har vi fått kontroll över nu. Hans tal har blivit sanslöst bra och vi förstår varandra nu. Han sover mycket bättre igen, och vi bllir bortskämda med att ha hela sängens 180cm-bredd för oss själva.

Jag då?
Jorå, tackar som frågar.
Samma envisa spänningshuvudvärk som jag hade när jag väntade Vandalen, och blev sjukt nog sjukskriven samma dag i graviditeten. 
Nu får jag ta det lugnt, jobba med avslappningsövningar och försöka stärka upp nacken i ett par veckor, och sen testar vi att jobba de sista månaderna igen.

Det där med namn är svårt.
Jättesvårt.

Precis som förra vändan har vi pojknamn spikat, men om det blir en tös har vi ingen aning. Vi har ett par soom vi kan tänka oss, men inget sådär klockrent... Vi står sååååååå långt ifrån varandra när det kommer till vad vi gillar för typ av namn.
Mitt favoritnamn är Betty.
Christians är Natalie.
Ni kan ju gissa hur det låter här hemma när vi brainstormar =)