Helgen som gått

Japp i helgen var Lisse här från Tranås, och i fredags blev det tacos och i princip en hel BIB black tower =) härligt!! I lördags blev det lite bastu på eftermiddagen och sen efter en hel del bussåkande fram och tillbaka till centralen pga glömda pengar bar det av till Köpenhamn för shopping (fönstervarianten för mig dock) och drinkar. Lisse hittade hur mycket fina klänningar som helst, vilket jag blev galet avis på. Men det är klart.. lite lättare om man är 150 cm lång och lätt som en fjäder med samtliga kurvor på rätt plats, än om man... ja... ser ut som barbamamma med pms.
Hamnade på Streckers, käkade lite och tog en öl och en drink. Upptäckte oxå tyvärr på vägen därifrån att samtliga shots kostade 10 DKK. Skit oxå.
Vidare mot Hard Rock, drinkparadiset, Hittade det godaste jag druckit i hela mitt liv. Pickled Tink. Stoli raspberry wodka, färska jordgubbar och Pinacoladamix, mixas med is.

















Jag är...

...galet tokkär i Bengt-Christian-Rasmusson!!!

Project Alpha Update

Jodå, det har spacklats, slipats, målats och tapetserats här i veckan!!

Mycket jobb, men roligt att se resultatet nu iefterhand! Det blev väl inte så stor skillnad i färg på väggen som vi hoppats, men en liten brytning är det iaf. Synd bara att man lagt nästan en tusenlapp på färg som i stort sett är en annan nyans av vit. Dessutom flera liter färg kvar, så nästa gång ska jag stå på mig mot proffsen.

Tapetseringen gick galant. Mönsterpassning och jag, vi är goda vänner =)

Bilder kommer när vår nya hylla att ha datorn på är uppsatt.
När de byggde det här huset tyckte de att tegelväggar överallt var en fantastisk idé.
Då jag har provat både vanlig borr och slagborr, med samma crappy resultat, i de här väggarna så vet jag inte riktigt vad jag ska göra nu...
Någon som har tips?? Malin?! Fråga din Hottie ;)

Ikväll har det hunnits med senaste 24, Heroes och nu ska det strax bli The Mentalist oxå.

För övrigt... textningen i 24 bjöd på underhållning idag! Nåt pucko har använt nåt stvningsprogram så Agent Moss blev helt enkelt "agent mossa", Jack hette "Uttag Bauer" hela programmet och jag vet inte vad. Som vanligt var det dock ett rafflande avsnitt!

Natten!



Thåström - Kärlek är för dom

Det är iofs något jag har sett fram emot!

Thåströms nya album släpptes idag och den är som väntat överjordisk.
Men visst ... Jag är partisk.

Det är nåt med en mannens röst som får mig att gå in i mig själv och bara sväva bort. Hans röst slår an något inom mig som jag faktiskt inte kan beskriva... Den är förtrollande helt enkelt.
Raspig, förtroendeingivande och sann.
Texterna känns oerhört intima och äkta. Det känns lite som att smygläsa någons dagbok.

Som vanligt är det en resa genom hans liv vi får följa med på, och det är fascinerande att Joakim Thåström har insett att han är väldigt typisk svensk. Punkrebellen är en vanlig svenne-banan liksom.

Han gör även en tolkning av Dan Anderssons "Den druckne matrosens sång" som gör att jag vill höra en hel skiva med vistolkningar.
Nationalteaterns "Bara om min älskade väntar" blir med Thåströms heshet helt genomfantastisk.

Jäkligt synd att jag jobbade ikväll, då han hade turnépremiär på Olympen i Lund ikväll.... men nu vet jag i alla fall vad jag lyssnar på i vår.



Sen måste jag bara säga... gubben är het som smält socker.




Likgiktighet

Japp.
Så känns det.

Jag säger som Af Ugglas... Snälla, snälla, snälla. Ge mig något att se fram emot.

Tack.

När kommer våren?

Så jäkla trött på vinterdeppen nu....
Så länge jag är sysselsatt håller jag det i schack, men det tar på krafterna att hela tiden planera, planera och planera. Jag gillar ju (oftast) att ta dagen lite som den kommer också...

Jobbdagarna känns längre och längre. Typ bara jag som är schemalagd till 17, men vi är nästan alltid klara vid 16. Den lilla ekvationen betyder att det oftast är jag som får dra lasset med att städa kylar, torrförråd, hyllor och sånt drygt. Klart det måste göras, och jag har ingenting emot det, men det vore kul att se någon av de andra göra det ibland också.

Pallade inte att träna igår. Det var en sån där dag när allt gick fel från första stund, så jag ville bara hem.
Väl hemma var det dags att spela lite PS3, och jag hatar verkligen att jag är så kass. Blir på apdåligt humör när jag förlorar, och känner mig helt efterbliven som blir förvirrad av knappar och kommandon. Nintendos klassiska 8-bit-kontroll är min bästa vän. Spring och hoppa liksom. Stackars C som sitter bredvid och får bevittna när jag går ner mig till en 4-årings nivå i tjurighet. Men jag älskar honom för att han försöker lära mig <3




            vs.          


Idag är det däremot spinning inbokat och den tänker jag inte missa. Efter det bär det av till Harry´s för att se matchen mellan Inter och Man U, och tror då att Inter får lämna arenan som förlorare.


Project Alpha

Äntligen har vi iaf fått upp en plan för hur vi ska ha det här hemma!!

Vi var ju på gång att riva ut garderoberna, men tvekade lite på höjd och dörrar till dem.
Jag har länge velat kasta ut den stora garderoben från sovrummet, få lite mer väggyta och ljus, samt måla lite därinne.
Knoppar ska dit på köksluckorna. De är helt släta nu och man öppnar dem underifrån, vilket gör att de blir helt "fingriga".

Men vårt stora problemområde i den här lägenheten har ju varit vardagsrummet. Vita väggar och mörka möbler gör kontrasterna extremt skarpa och dagtid känns det som ett sjukhus.
Men igår var C och köpte sitt PS3, vilket resulterade i att alla sladdar vid tv:n fixades till, NADförstärkaren och cdn förpassas ner till källaren tills den dag vi har ett hus. Dessutom bestämdes färg och tapeter vilket ska beställas idag och  hämtas på fredag! Nästa vecka ska således ägnas åt spackling och målning!! Me like!!


Fondtapet från Fiona Deluxe


Tapeten är som ovan fast färgerna återges inte riktigt som de ska... Den är glansig i lite grått. Svårt att förklara. Det blir iaf fortfarande ljusa väggar, men iaf en brytning i färgen så man slipper den här sjukhuskänslan. Projektet kommer redovisas i bilder under veckan!

Pösspåer!

Melodifestivalens Efterfest

Ja det var en helt klart intressant tillställning!
En del så kallade stjärnor har verkligen näsan jäkligt högt upp, medans andra är extremt ödmjuka.

Agnes är det smalaste jag skådat, mitt lår har större omfång än hennes midja.
Dessutom är hon ganska kort.
Och hon gillar hamburgare.

Det var lite roligt med maten faktiskt.
Journalisterna som följt det här spektaklet under veckorna såg ut som skrämda möss när de såg att det var buffé-dags ännu en gång för deras del...
De närmar sig med uppgiven min och... bara stannar upp och tittar.
De tittar fram och tillbaka på buffén.
Sen kommer de fram och har nästan en tår i ögonvrån när de säger ;
"-Tack."
Lätt förvirrad blev jag ju då, eftersom jag tyckte att det var riktigt trist mat på buffén. Journalisten fortsätter (på bred 08-dialekt)
"-Tack som fan! Jag är så jävla trött på Italiensk jävla tapas-buffé med massa patéer och skit. Fyfan vad gott med riktig mat! Hamburgare! Chicken Wings! Tack!!"

Tyckte jag såg Timbuktu i vimlet, men tänkte att vad tusan skulle han göra på schlager-efterfest. Enligt tidningarna idag var dock den två äpplen höga pälsmössan jag såg mycket riktigt Herr Jason.

Annars var det mest surrealistiskt. Man kände igen folk precis överallt, oavsett om man kunde placera dem eller inte.

En sak ska iaf erkännas. Fyfan vad snygghetsfaktorn i Malmö måste ha höjts under gårdagen.
Så många vackra människor.. Både män och kvinnor. Det gjorde nästan ont i ögonen ibland.
Fann dessutom den där tjejen som skulle kunna förvandla mig till gay på 0,23 sekunder.
Så sjukligt snygg.
Men nej, hon var bara vanlig dödlig, ingen kändis.

01.55 var köket äntligen städat, och jag kunde stämpla ut och hitta Christian och åka hem. Landande i säng strax innan 4 och vaknade 11.30 idag.
Känner mig fan bakfull.
Har blåsor på fötterna.
Men det var det värt.
Det var riktigt riktigt riktigt riktigt kul att jobba igår!



    

Så här såg det ut innan hotellet i princip revs under efterfesten.





Och så här såg jag ut innan jag ramlade ihop inatt. Fast mössan har jag tagit av mig.