Hemma bäst!

Japp.
Fick igenom havandeskapsansökan, så nu är jag en hemmadrönare. Skönt, men samtidigt lite trist... Vad ska jag fylla hela dagarna med?

Idag blir det iaf en riktig mysdag med älskling, gå på stan fika och shoppa lite. Sen blir det god mat ikväll, bara ett glas rött som fattas =)
Ska hämta min nya telefon oxå! Hoppas den är bättre än den förra, som varit på reparation oftare än den varit hel det senaste året..
Och imorgon blir det Kite!!! Berg förärar Malmö med ett besök, och jag har inte varit ute på evigheter så det ska bli hysteriskt roligt att klä upp (på?) sig lite och umgås med folk!

Och nästa helg ska Tina och Therese bo här, och då blir det Moneybrother på KB! Jag kan verkligen inte se mig mätt på den mannen... *ryyyyyys*
Får se om det blir några fler konserter innan Pyrets ankomst sen. Annars väntar ju Depeche Mode i januari. =)

Vi var och hämtade vagnen igår, så nu står den här och chockar mig hela tiden.
Ångrar inte ett dugg att det blev den iaf!
Dessutom galet smidigt babyskydd vi fick med på köpet.
Lite annat smått och gott inhandlades också, och på söndag ska skötbordet målas och pimpas lite.
Ikeas prylar kan ju vara så vansinnigt tråkiga. Men hellre lite pengar kvar i plånboken än ett svindyrt skötbord som är snyggt.

Bilder på allt kommer efter helgen!
Adios!


Huvudet upp å fötterna ner!! På mig iaf...

Ja då har det gått ohälsosamt lång tid mellan updatesen igen! hehe, ni får ha överseende med mig =)

Sen sist... har det väl egentligen inte hänt så mycket matnyttigt. Men livet har ramlat framåt som vanligt ändå.

Vi var på 3D-ultraljud den 25/9, och det bekräftade bara vad vi redan visste, nämligen att Pyret är en ovanligt kameraskygg liten prick =)
Inte så konstigt egentligen, men tanke på de blivande föräldrarnas reaktioner när en kamera kommer fram.

Barnmorskan bara garvade och sa att hon aldrig sett nåt liknande. Pyret passade nämligen på att köra sitt dagliga yogapass just då, eller så kliade det väldigt mycket i ögonen och varför använda händerna att klia med när fötterna går lika bra?
De täcker ju dessutom mer av ansiktet.
Sötis.
Men några bilder av ok kvalitet fick vi iaf.
Måste bara inflika att det var som natt och dag att göra det ultraljudet på Emma ultraljudsklinik jämfört med på sjukhuset... Mysig familjär stämning, och en trevlig sköterska! Det är man ju inte så bortskämd med direkt!

Dessutom ser det helt klart ut som om Pyret begåvas med sin mors näsa och sin fars läppar! Att dubbelhakan redan är på plats är väl bara sött egentligen!














Den helgen var vi uppe i Tranås en sista sväng innan Pyret gör entré och det var med blandade känslor. Det räcker med att man svänger av motorvägen vid Gränna för att ångesten ska komma krypande, men å andra sidan finns världens bästa familj där och de finaste vännerna man kan ha!
Kom upp fredag kväll och landade hos far å familj en sväng, sedan bar det av mot Brossan å Victoria!
På lördagen lunchade jag med Mia, Nonne, Anna och helena som hade med sig nytilskottet Nova. Det var galet gott och de bjöd =) Sötnötter!
Efter det hade jag qualitytime med mamsen vilket jag verkligen behövde, det var såååå skönt att bara vara. Hon är verkligen väldsfinast.

På kvällen blev det en sväng ut i kroglivet, och där konstaterade jag att ingenting förändras någonsin.

Förra helgen var det tatueringsmässa, och dra mig baklänges på en liten vagn vad sugen man blir av ljudet och doften... Och det finns en del som är så sjuuuuukt duktiga! Jag vill, jag vill, jag vill!

Den här veckan har varit... konstig. Ledig i måndags, jobbade halva tisdagen sen gick jag hem med sammandragningar och sjukt illamående, hemma i torsdags, jobbade halva dagen igår, ledig idag, och nu väntar 7 dagar 8-17.
Jippie.
Not.

Har fått en läkartid den 21/10, men det är ju en hel evighet dit! Får testa att jobba och går det inte, så får jag väl plocka ut de få semesterdagar jag har kvar =/