Mycket på gång!!



Jag vet att jag sugit stenhårt på att uppdatera bloggf-nskapet, men tiden räcker knappt till!
Jag klagar iofs inte eftersom det bara är roliga saker som tar upp min tid. Förutom jobbet då, hehe.

I Fredagsköpte jag lite nya kläder, sjukt längesedan jag gjorde det.
Senare blev det tokmysig kväll med Älskling. Thaimat och Moneybrother-konsert.
Det var tamejfan det tightaste jag sett honom göra! Helt totalt magiskt. Har både foton och videoklipp som kommer under veckan hoppas jag.



I Lördags blev det en shoppingrunda för herrn, och sedan lite mysigt parkhäng där vi letade folk med guldbiljetter från Idol-auditionen som pågick i Moriskan. Tina och Therese anslöt och Alex sprang runt med Gunnar och trehjulingen. Sjukt skön grabb, den där Gunnar. "Apa lissen." hahahahhaah!!

Kvällen fortsatte hemma hos Alex och Tina när Gunnar fått åka hem till mamman igen. Shot och öl ledde oss till KB, där kvällen avrundades. Åkte hem vid 3-tiden. Lycklig.
Börjar verkligen hitta min plats i Malmö nu. Det börjar kännas som hemma på riktigt helt enkelt.


Till helgen blir det roadtrip till småland/Östergötland och Svenska TYatueringsmässan! Härligt!
Men först ska det bli en myskväll med mina flickor Nonne och Mia!! Jag saknar dem mer än de tror...


På Återseende. Nu ska vi se en gammal going... Alien.

påsken som gått

Ja då har påsken passerat ännu en gång... Herregud. Tiden går tydligen fortare ju äldre man blir.

Påsken börjar ju med Långfredagen och den tillbringades så som den bör. I Folkets Park på en filt i solskenet med den jag älskar hejdlöst och ett par kalla drycker av ölkaraktär. Helt magiskt underbart.
Vid femtiden började magarna kurra, men vem vill gå hem en sådan dag?
Nej det blev en kort promenad till Möllan och en kväll på "Nyhavn" istället. Emma joinade efter jobbet och sen satt vi där och njöt av solen, värmen och till sist värmen från gasolvärmarna. Härligt!

Påskafton tillbringades i Ystad tillsmmans med familj och god mat.
Fick ett påskägg! Det blir man tydligen aldrig för gammal för, hehehe.

Idag var vi kulturella så det räcker till nästa år iaf. Varje påsk är det konstrunda på Österlen, och vi började på Ystad Saltsjöbad där en viss Carolina Gynning och hennes mamma hade utställning. Säga vad man vill om fröken Gynning, men hennes tavlor är grymma. Lite dyra för min plånbok, men ändå!
Sen blev det ett besök ute på vischan hos en bekant till svärfar. Hennes grejer var också bra, men grymmast var att hon ställde ut i en gympasal från typ 40-50talet, komplett med bom, ribbstol, plintar och rep från taket... Hela stället andades gammal historia.

Sen styrde vi kosan mot ett av Skånes absolut finaste ställen; Kåseberga. Ett litet mini-Gränna med tusan så mkt mer charm. Små söta fiskebodar ett stenkast från havet, Dofter av fisk, skaldjur och hav... Vi åt en liten lunch och njöt av solen en stund innan det var dags att åka hem till Malmö igen.

Nu har vi precis avverkat "Australia" med Nicole Kidman och Hugh Jackman. Rätt bra. Typisk Baz Luhrmann-rulle iaf. Miljöerna kändes dock så extremt överfixade ibland. På vissa ställen såg det nästan ut som gamla hederliga papperskulisser. Annars överlag bra skådespelarinsatser, men jag börjar bli trött på att Nicole Kidman aldrig överraskar längre. Känns som hon spelar sig själv i film efter film efter film... Hugh Jackman är en riktig likörpralin alltså... Yammi.

Nu ska jag krypa tätt intill min man och gosa järnet. Me like.



Ålderdom

Ja den fullkomligt sveper över mig...
Idag var jag och hämtade mina glasögon, och mot all förmodan trivs jag ganska bra i dem! Avståndsbedömningen är lite uppfuckad, men jag antar att jag vänjer mig =)
Bilder kommer när jag vågar se mig själv i spegeln med dem på..

Annars har kvällen bestått av räkor, vin och vitlöksbröd, senaste "24" och nu en liten Margarita.. Får ju fira helgen när man kan eftersom jobbet fängslar fast mig vid spisen på lördag.

En liten graj till bara...

Malin.
Jag är så jäkla stolt över dig!!!! Även om du inte tror det själv, så har du alltid varit väldigt mån om andra! Men det här... Att ställa upp så för någon som har det svårt.. trots att du själv verkligen borde ta dig lite andrum ibland, det är fantastiskt.
Jag älskar dig!