Snabb Årskrönika

Sådär, då har man jobbat de sista timmarna för i år. Skönt. Nästa vecka består av 4 arbetsdagar och sen hägrar solen!
Tänkte sammanfatta mitt år lite månadsvis sådär. Kan vara kul att titta tillbaka senare kanske. Enjoy.

Januari
Består mest av ett grått dis. Hopplös känsla av meningslöshet präglade denna månad. Vi tog beslutet att sluta vänta på hyresrätt, och valde att bli vuxna. Det vill säga köpa bostadsrätt. I Malmö kan ju tilläggas... Lånelöftet fick vi iaf utan problem och jakten började.
Christian fyllde 24.

Februari
Denna månad kan sammanfattas med ett ord. Hemnet. Varje ledig stund satt jag med näsan framför skärmen. Letade efter 4-5 perfekta objekt som skulle visas samma dag, och då helst en söndag. Hrm. Men det gick, och den 24e åkte vi ner. Den sista vi tittade på föll vi båda två för, och en hektisk budgivning tog fart. Vi vägrade släppa taget och den 29e skrev vi på kontraktet samt sade upp vår lägenhet i Tranås. Lyckan kändes i varje cell i kroppen.
Den dagen gjorde vi en helt sjuk resa.. Christian jobbade till kl 13, sen ner till Malmö, skriva på kontrakt, kolla lyan, hem till Tranås, och sen ut på krogen.Men fint som snus var det!

Mars
Planering, Planering, Planering. Jobbsök, Jobbsök, Jobbsök.
Sen tog jag mig i kragen och gick bakvägen på jobbet, drog i lite trådar och sen hade jag en fortsatt fast tjänst på hotell St: Jörgen. Skönt faktiskt.
Började packa så smått, och med det en utrensning som hette duga.. Så jäkla mycket skit man samlar på sig. Blev många vändor till tippen.  Bestämde att flyttlasset skulle gå den 11/5.
Börjar inse att Kite kan ha gjort årets bästa låt.  Redan i Mars... Ways to dance.
tror även att det var i Mars Christian hade tur i Fotbolls-Em-biljett-lotteriet, Igen. Så i juni hägrade Österrike.
 
April
Packar, packar, packar. Fixa bredband, telefon, adressändring och allt annat flyttbös. Konstant stress. Ett par vändor till Malmö för att lämna lådor och någon utgång då och då.
En personlig kris tog fart, men jag kom starkare ur den och lärde mig ett och annat om mig själv. Nyttigt.

Maj
Sista dagen på jobbet, mycket jobbigt! Sen packa och flyttstäda lägenheten samt överlämna nycklar på en dag (puh!)
En natt på hotell och sen åkte vi! Galet härligt, men jag var oxå helt slutkörd. När vi väl kom ner hade jag en ledig dag sen var det dags att börja jobba.
31 hade vi inflyttningsfest och en bil full med Tranåsfolk hittade hit! Tack, Bea, Josse, Lizzy, Simon och Tommy!
Helt övertygad om att Kite gjort årets låt. Ways to dance växer och växer.

Juni

2 veckors semester och bilande till Österrike. Kul med öl och fotboll, men tyvärr har hela resan en konstig eftersmak.
Hängde mycket på Debaser, sippade öl och lyssnade på musik. Malmös bästa uteservering. Cyklade till Ribban och njöt då och då. Christian fick sitt truckkort.

Juli

Arvikafestivalen kickstartade månaden, och ännu en gång sade vi "-Aldrig mera tält" när vi åkte hem. Tog en natt i Karlstad innan den låååånga bilresan hem. Nanna och Emma stod för sällskapet.
En vecka i Tranås hann vi oxå med. Sommaren gick fort som vanligt, men i bakhuvudet hade en kärlekssemester börjat ta form.

Augusti

Malmöfestivalen. Såg bl.a. Dropkick Murphys, och Moneybrother. Har aldrig sett Moneybrother göra en så bra spelning!! Kite hade även en spelning och ja... ännu en gång. Årets låt: Ways to dance!
Bakken i Danmark fick sig en påhälsning och jag och Simon åkte Rutshebanen hälsovådligt många gånger. Lizzy och Christian tröttnade efter ett par gånger ;-)
Lizzy fyllde 20 och då blev det fest i Tranås.

September

En sån där månad som bara flyter förbi... Kan inte komma ihåg något som är direkt värt att nämna. Christian bokade tatueringstid på Old Bones. Fick en den 5/2-09. hehehe

Oktober

Nonne och Mia kom ner och vi hade en mycket mysig tjejhelg!
Tatueringsmässa och besök av Lizzy. Avslutade den kvällen med ett besök på Casinot. Har aldrig sett mina pengar försvinna så fort. Inte ens på H&M´s rea,
Sålde vår trotjänare PUMan. Hoppas hon glädjer någon annan nu. Vi saknar henne inte.

November

1a november är det tatueringsbokardags igen. Fick en tid hos Stina på Eyescream Tattoo den 21/4-09. Haha, ute i god tid iaf. Men som sagt så är det när man vill ha en tid hpos de som är duktiga. De är ruggigt uppbokade.
Har näsan framför Blocket och på diverse resesajter. Den 25e bokades iaf Thailandsresan. Avresa 10/1. 16 dagar. Underbart!
I slutet av november såg vi Kite ännu en gång, och vi lyckades båda med en rejäl fjortisfylla. Kvällen grundades med rejält kalas hemma. Typ 20 pers, och jag kände inte hälften. Men grymt kul!

December

Massa jobb.
Annars präglades december av fjortisfyllor.
Das boot-kryssning 4-5/12 - Karatefull. Såg bl.a. Blutengel och VNV Nation
Jag fyllde 28, och upptäcker strax därefter mitt första åderbråck. Då dog jag en smula.
Såg även Twilight på bio och insåg att jag kommer nog älska de böckerna.
Kinky luciafirande på Combustion - Idiotfylla. Alice in Videoland'
Sedan normalt julfirande, först i Tranås, sen i Ystad. Fick så mycket julklappar att jag skämdes.


Idag är det nyårsafton, och det ska givetvis festas lite grann. Alex och Tina kommer hit för lite käk och sedan bär det väl av utåt. Vart vet vi inte, men det är bara skönt att inte ha så höga förväntningar. Brukar bli roligast då.

Ha en riktigt härlig kväll, och Gott Nytt År till er allihopa!!!

Skön helg!

För en gångs skull en helg utan tokfylla! Efterlängtat faktiskt.
i Fredags var det lite afterwork med jobbet. Lite rörigt då stället vi skulle till, St Gertruds, som vid första anblicken verkade skitmysigt, i själva verket var en dumpningsplats för puckade och sjukt otrevliga servitriser. Dit går jag aldrig mer.  Istället gick vi till Bishops där de var mycket glada över vårt besök och trollade fram bord och sittplatser till 20 pers trots att det var fullt. Det är service!! Det blev fyra toast av fem möjliga där. Jättekul.

Var hemma strax efter sju och slängde ihop en hemmagjord pizza, mumsmums!
Fick mess av Tina som var sällskapssjuk, så då gick vi dit och snackade bort ett par timmar. Hon är snäll hon. Bjöd på grogg. =)
Hennes plan var egentligen att supa mig under bordet på lördagen, men då var jag ju i Eslöv så jag tog en raincheck på den.
Mycket trevligt i lördags oxå. Julklappsspel var en höjdare! Jag vann ett tomteskägg. C vann en ask paradis och 2 öl. Japp.
Fördelningen brukar vara ungefär så. Han är född med tur, min man.

Idag körde jag årets sista spinningpass, det kändes skönt. Men börjar känna en viss tendens till att det börjar kännas tråkigt tyvärr... Så min plan nästa år är att prova lite nya grejer oxå, Lite Core Puls, och BodyCombat. Men egentligen så gillar jag ju spinning så jag tänker inte släppa den. Förhoppningsvis bara i en svacka just nu.

Nu ska jag slita loss C från telefonluren och så ska vi se klart filmen. Den tredje för idag.
Katastrof. Vi som brukade klämma typ fem på en söndag innan.

Hoppla.

I deeply apologize.

Jäklar vad längesedan jag skrev något nu!
Hemskt ledsen för det, men jag har alltså inte gett upp hoppet om bloggen!! Så häng kvar snälla ni...

Det har varit december igen. Med december följer väldigt mycket jobb allt som oftast, men idag körde vi ut sista julbordet och förhoppningsvis kan jag sluta noja över jobbet och landa lite.

Fick julklapp av jobbet idag, och de fortsätter att ge oss riktigt bra grejer.
För två år sedan fick vi 2 täcken och 2 kuddar, förra året fick vi finfina sängkläder och idag fick vi en väldigt sporty mp3 med spänna-fast-på-armen-grej och sportlurar. Precis vad jag behövde! Lite smådrygt att springa på löpbandet med telefonen flängandes runt halsen och hala lurar som bara ramlar ur örat...

Jag har ju fått ett år till på nacken sedan sist oxå, och det tynger mig verkligen.
Inte.
Trivs med min ålder. Eller rättare sagt... Jag tänker inte på den.
Men fick lite fina paket och lite söta telefonsamtal så helt bortglömd kände jag mig ju inte.

Thailand närmar sig med stormsteg!!!
På lördag är det bara 3 veckor kvar tills vi åker... Och det ska bli så skönt.
Är dessutom övertygad om att de tre veckorna kommer flyga iväg, för innan dess är det Jul i Säby, Juldagen i Tranås, Sen-Jul i Ystad, Nyår och Svärfars-kalas i Ystad och en älskling som fyller 25.
Men det har fortfarande inte gått in i mitt tröga huvud att jag ligger i paradiset  snart. Sen kan man ju spekulera över hur dum i huvudet man är som åker utomlands mitt i blekfetaste vintern... Man behöver det ju, men hur ser man ut egentligen? hehehe


                                                    



Har en liten plan på att sammanställa året månadsvis här i bloggen, men vi får se när det hinns med.

Imorgon ska vi köpa de sista julklapparna på dagen och sen är det after work med jobbet. På lördag ska vi till Eslöv och fira lite För-Jul hos Erika och Patrik, det ska bli trevligt värre!

Men som sagt, nu ska det bli tätare uppdateringar igen.
 Och ni... ju fler kommentarer, desto fler inlägg. Jag lovar!!