snabb update..

Renovering pågår för fullt här hemma, börjar bli jobbigt nu...
Men förhoppningsvis blir hallen bra och garderoberna rymliga!
Ska även bli skönt med lite mer plats i sovrummet så vi kan börja förbereda Pyrets ankomst lite mer struktureraT.

Har hunnit med två ultraljud sen sist, härligt! Var så galet nervös inför det första, men allt såg fint ut. Dock var det rejält livat så barnmorskan hann inte med att se alla organ så igår var vi på anatomigranskning oxå. Nytt BF är 14/12, så nu lutar det ju definitivt åt att det blir en 09-a iaf. Fast går jag övertiden såpass att det blir igångsättning så kniper jag mer än gärna till det nya året... att vara decemberbarn är ingen dröm =/

En annan sak vi fick veta igår var att jag har moderkakan i framvägg, vilket egentligen inte betyder någonting alls, förutom att den fungerar som en liten krockkudde och gör att sparkarna jag känner så tydligt på insidan kommer dröja ett par veckor till innan C får känna... Tycker det är synd. Orättvist till och med!

Om lite drygt 2 veckor väntar Madonna på Ullevi!!!!!! 


Men nu är det dags att städa iordning lite innan vi drar till IKEA och bränner en månadslön på nya garderober!

Dåligt samvete!

Ja... hahaha jag har alltså dåligt samvete gentemot en blogg! Galet!

Men visst, uppdateringarna har ju inte direkt stått som spön i backen...

Allt är bra, sjukskriven från jobbet i 3 veckor nu pga migränliknande attacker. Tydligen helt normalt, men en sak har jag lärt mig under de här 18 veckorna.. ALLT är helt normalt =)
Nåväl, Jag kan leva med huvudvärk, men huvudsaken är ju att Pyret  mår fint där inne så bara att ta det lugnt och lyda doktorns order.

Ultraljud nästa vecka och det ska bli sååååååå spännande. Har verkligen skräckblandad förtjusning i kroppen. Ska bli mysigt att se Pyret, men samtidigt finns en rädsla som gnager.. Tänk om nåt är galet? Att hjärtat slår vet vi för det har vi hört... Som en galopphäst =)

Annars mår jag väl bra. Fortfarande små portioner mat som gäller, men får i mig mer än innan. Dock står vågen kvar på minus nästan 5 kg, men det är  ju bara skönt så länge det inte är någon fara. Magen växer, men ingen söt synlig bebiskula, utan, mitt vanliga fläsk har liksom bara flyttat ut, så det ser ut som jag gått upp en sådär 15 kg på kort tid. blä. Inga kläder passar längre, men vill inte köpa nåt för tidigt.. 
Eller..
För tidigt?
Halvvägs om 2 veckor ju! Jisses....

Ska försöka uppdatera oftare nu.
Pöss på er