Bajs. Jag är så trött på det. En Fjant med...

Bajs. Jag är så trött på det. En Fjant med orolig mage, om det beror på hörntanden som är på gång, vattkopporna vi väntar på eller om han bara har en svajig mage vet jag inte. Det enda jag vet är att jag är trött på det nu. Bytt blöja 2 ggr sen han somnade nu. Tack Gud för att han sover tungt ikväll iaf. Nu önskar vi en bajsfri dag imorgon. Bajs. Bajs. Bajsbajsbajsbajs =) bajs.


Rastlös. Har egentligen en del saker att g...

img_9191 (MMS)

Rastlös. Har egentligen en del saker att göra, tex blogga från datorn som står 3 meter från mig här i soffan, så jag kan lägga in lite bilder från 1årskalas, jul, nyår, de första stegen etc.  Men jag tyar inte. (hihi gillar det uttrycket) Sen borde jag rensa ur Charlies kläder. Bye bye allt i stl 80 och tyvärr em del favoriter i 86. Konstigt hur storleken kan skilja så mycket från olika kedjor. Borde dessutom lägga ut hans overaller från förra året på Tradera innan vintern är slut. Men som sagt. Jag tyar inte. (fniss) Satte i mig för många vindruvor innan, och zappade lite tv. Satt å funderade på vad jag borde göra och vad jag ville göra och den mest absurda tanke flög genom mitt huvud. "hm, jag är nog lite sugen på att föda barn" Say what? Det var ju inte det skönaste jag varit med om direkt, men antar att det är PMS-hormoner som leker med mig.  Hoppas dock jag får möjlighet att uppleva det igen, men var sak har sin tid och just nu är Charlie så hysteriskt rolig. Gladare å knasigare unge får man nog leta efter =)  Han går ju nu, och det går bättre å bättre för varje dag. Han sprang ifrån mig i tvättstugan innan, så nu gäller det att ha ögonen öppna. Nån som vet var man köper ett koppel? Funkar vilket som? Ska man ha ett vanligt eller ett med löplina?? ;)


Som en krocketklubba på skenbenet.

Suttit i soffan hela kvällen och känt mig sentimental och lite rastlös.
I morse var livet på topp och jag hade enorma mängder energi.

Nu när man är vuxen och över tretti-strecket är det väl på tiden att man lär sig tolka sin kropps illvilliga signaler, så jag släpade mig fram till datorn och kollade mitt ägglossnings-/pms-/mens-dokument-slash-kalender.

Jo jag tackar jag.

12 januari.

Som en krocketklubba på skenbenet som en vis man en gång sade.

Tack för den.

Men då är det väl bara att tackla det plötsliga suget efter gräddig ost och oboy.
Det går över om några dagar.

Sen sist har det hänt en hel massa och jag...

img_1390 (MMS)

Sen sist har det hänt en hel massa och jag ska sätta mig ner och blogga snart!! Tiden rinner iväg, och när Vandalen är vaken får jag INTE sitta vid datorn. Då ska det bankas på bultbrädan, eller köras med tåget eller klättras i soffan =)