Världens finaste man...

Det har jag iaf.

Idag när jag kom hem från jobbet var lägenheten helt nersläckt, det var tända stearinljus in till vardagsrummet, och där på soffbordet låg Lennart Nilssons stora specialutgåva av "Ett barn blir till"!

Jag har velat ha denna klassiker ett bra tag, och ännu mer sedan vårt barn blev till =)
Dessvärre håller folk hårt i sina exemplar, och den förra utgåvan har varit slut sedan läääänge.

Men förra veckan släpptes då alltså en ny utgåva, och den hade finaste alltså pinnat iväg och köpt till mig! Dessutom den stora fina specialutgåvan!

Han är fin, min karl!




Pyre-inlägg

Har ju tyvärr slarvat med att blogga om Pyret, men här kommer iaf en bildbomb med kort som på ett eller annat sätt är kopplat till min graviditet.
Lite blandade magbilder, cravings (som för övrigt gått över så fort jag tillåtit mig själv att släppa efter för dem) och UL-bilder. Klicka på bilderna så blir de större.






Ovan från vänster:

Skrockfulla människor säger att om kniven ställer sig "på baken" så är man snart havande.. Denna bild tog jag veckan innan vi plussade!
Jobbade lördagkväll och mitt vanliga korsord-snacks Cola light och Chilinötter smakade apa.. Mådde illa och började ana oråd. =)
Söndagen 5/4 fick jag det svart på vitt iaf! På 4 tester.. 3 dagar innan beräknad mens.





Det enda jag kunde äta de första veckorna var frukt. I mängder! Sen kom jordgubbssäsongen, och det var gubbar frukost-lunch-kväll. Sen blev jag sugen på allt jag inte fick äta, speciellt Brie-ost, så jag försökte stilla mig med ostbricka, men det var inte samma sak utan Brie och grönmögel. Prinsesstårta upptog en stor del av min hjärna ett tag, och jag grät glädjetårar när jobbet hade fixat en bit åt mig! Mådde dock så fruktansvärt illa efteråt, och sen dess har det varit lugnt på den fronten.





På 1a bilden är Pyret 17 veckor gammal, och på nästa 19 veckor. Allt såg fint ut och samtliga kroppsdelar verkade vara på plats iaf! Den 25/9 ska vi göra ett 3D-Ultraljud oxå, så då kommer fler bilder!






Från vänster: V.21, V.22, V.25 och V.26
Blandad kvalité, men bättre än inget! Ska verkligen ta mig i kragen och lägga upp nya veckobilder allt eftersom nu.





Efter mycket om och men, valde vi en Brio sing, dock inte (tyvärr) den dösnygga gröna färgen på bilden här (Mannen i huset hyser agg mot grönt) , utan svart liggdel och röd/svart sittdel. Fick babyskyddet på köpet! Babyskyddet är dessutom kompatibelt med chassit, så bara att lyfta ur barnstol+Pyre ur bilen och knäppa på chassit. Smart!
Snyggingen till höger är nu oxå i vår ägo! Eller om ett gäng tusenlappar är den helt vår iaf =) Vuxenpoängen tickar in på allvar här...





Jag vet.
Lite väääääl tidigt. Men jag kunde inte låta bli. Köpte massa fint i Ullared och kan jelt enkelt inte bara låta det ligga i ett skåp.. Allt ska rivas ur och tvättas såklart, men ville bara få en tjuvtitt på hur fint det kommer bli! Jag vet. Jag är knäpp.


Madonna på Ullevi!

Jodå, då har man prickat av en sak till på "Saker-jag-vill-göra-innan-jag-dör"-listan.

Vi körde upp till Götet, och passsade på att ta en park-dejt med M-gay, det var alldeles för längesen man sågs! Fräsch som en nyponros, trots bakfylla och tok-värme!


När det började dra ihop sig lämnade jag C i Marias ömma omvårdnad och traskade bort till Ullevi för att möta upp min gamla flamma Anna!! Vi var som ler och långhalm när vi var små, men tiden har gått och vi har väl kanske setts 3-4 gånger de senaste 4 åren, men allt kändes som när vi var yngre! Hon är så härlig och lättpratad!


Efter någon timmas väntan drog iaf Paul Oakenfold igång, och snacka om otacksamt att vara support till Madonna. Speciellt om du är Dj, och ska försöka få igång ett snudd på tomt Ullevi, i strålande solsken och 30 graders värme.

När Madonna väl gick på, så gjorde hon det med besked iaf! Grymt imponerande scen, med rörliga LED-skärmar och grymma dansare.
Men man kan väl säga som så, att jag hade fortfarande hellre sett henne under "Blonde Ambition Tour".

Visst var det maffigt och välregisserat. Lite FÖR välregisserat dock. Inga överraskningar i låtlistan och det kändes stundtals som man lika gärna hade kunnat köpa en live-dvd.

Men visst fanns det stunder av eufori. I "Like a prayer" blixtrade hela Ullevi till, och under MJ-medleyt fick man oxå lite gåshud. Men när hon börjar sjunga romska folksånger och dylikt... nja.

I övrigt får jag väl säga som alla andra gamlingar. Det var bättre förr. Hennes material från 80- och tidigt 90-tal håller fortfarande, medans vissa av de nya låtarna redan känns passé.







Efter konserten var det bara att hämta upp C på Avenyn, för att sedan traska bort till bilen. Vi körde "hem" Anna och sedan bar det av hemåt. Ramlade in trött som gnu strax efter 5 iaf.

Men som sagt.. En sak till avbockad!




*skäms*

Pinsamt nog blev det aldrig nån uppdatering =/
Fast å andra sidan skrev jag inte vilken söndag =)

Men nu är jag på gång iaf... Håller på att lägga in bilder i datorn, så om någon timma finns det nog ett par nya inlägg här!

Kramar